Ada Programming $WikiTagline
 

Les pgines d'aquest lloc sn pgines PmWiki.WikiWikiWeb, significa que poden ser creades i editades per molts autors diferents (wiki-wiki vol dir rpid en Hawai). Per editar la pgina, simplement faci click a l'enlla Editar la Pgina que hi ha a varis llocs de la pgina (normalment a la capalera o peu de la pgina). Algunes pgines poden estar protegides amb {{contrasenyes}}, depenent de com s'han configurat la seguretat del sistema, per la majoria de sistemes PmWiki.WikiWikiWeb permeten l'edici de totes les seves pgines.

Les normes bsiques per l'edici d'una pgina sn extremadament simples--comenci cada lnia sense espais i posi una linea en blanc entre pargrafs. Quatre o ms guions al principi de la linea produeixen una lnia horitzontal a la pgina. Els asteriscs al principi de les lnies produeixen una llista puntejada. Hi ha ms PmWiki.TextFormattingRules per les llistes i altres textos especialitzats, si vol fer-los servir.

Si vol experimentar editant una pgina, provi amb Main/WikiSandbox. Pot editar Main/WikiSandbox sense afectar res important de la web.

<< | PmWikiCa.ndexDeLaDocumentaci | >>