Ada Programming $WikiTagline
 

Permetre crear fcilment pgines noves s un aspecte com a la majoria de sistemes PmWiki/WikiWikiWeb, tamb al PmWiki. Primer, haurieu de saber que la majoria de pgines s'anomenen amb una ParaulaDelWiki -- una seqncia de paraules, amb majscula, sense espais entre elles. Per exemple, el nom d'aquesta pgina s CreantNovesPgines. Una ParaulaDelWiki dins del text esdev automticament un enlla a la pgina que s'anomena igual, o, en cas de no existir, va seguida d'un "?". Clicant-hi s'obre un formulari que li permet crear la nova pgina.

Per tant, un mecanisme simple per crear una pgina nova s editar una pgina ja exitent i escriure-hi una ParaulaDelWiki que ser el nom de la nova pgina, per exemple ExempleDePginaNova (Main.HomePage i Main.WikiSandbox sn bons llocs on fer-hi els vostres enllaos inicials). Llavors, havent salvat els canvis en la pgina on s, cliqueu sobre el "?" que hi ha a continuaci de la vostra ParaulaDelWiki i se li obrir un formulari per crear la seva nova pgina. Substitueix el text que diu "Descrigui ExempleDePginaNova aqu." amb el text que ha de tenir la pgina nova, premi Guardar, i ja est fet!

Una altra manera de crear una pgina nova: en l'espai d'adrea del seu navegador, canvii el nom de la pgina actual per el nom de la pgina que vol crear i premi Enter o faci el que normalment fa per anar a una nova adrea. Aix s'obrira una nova pgina amb el text "Descrigui <nom de la pgina> aqu.". Cliqui l'enlla "Editar la pgina" per poder editar i salvar la seva nova pgina.

Intenti ser descriptiva a l'hora d'anomenar les pgines noves per donar una idea clara dels continguts a les usuaries. Faci una ullada a PmWiki/FreeLinks per veure un altre mecanisme per anomenar i enllaar pgines.

<< | PmWikiCa.ndexDeLaDocumentaci | >>