Ada Programming $WikiTagline
 

Aquesta pÓgina web Ús un PmWiki/WikiWikiWeb -- un sistema d'ediciˇ col.laboratiu que permet a m˙ltiples persones editar i modificar la pÓgina a travÚs d'internet.

Per editar la pÓgina, simplement faci clic a l'enllaš Editar la PÓgina que el trobarÓ a la capšalera o peu de pÓgina, i llavors modifiqui el text com vostŔ vulgui. SÝ, pot fins i tot editar les pÓgines que altres hagin creat--aix˛ forma part de la PmWiki/WikiNature.

Les normes bÓsiques d'ediciˇ de les pÓgines sˇn extremadament simples--comenci cada lÝnia sense espais i deixi una lÝnea en blanc entre parÓgrafs. Hi ha mÚs PmWiki/TextFormattingRules per llistes i altres textos especialitzats, si vols utilitzar-los. Pot editar la pÓgina Main/WikiSandbox si vol fer les seves pr˛pies proves sense perill d'afectar la resta d'aquesta pÓgina web.

Per crear referŔncies a d'altres pÓgines, posi les lletres en maj˙scula i juntes per fer un tÝtol de pÓgina ParaulaDelWiki. Aix˛ crea automÓticament un enllaš. Posi tÝtols per PmWiki.{{NewSubject}}s, fins i tot quan no tingui res a explicar d'ells. Potser alg˙ ho omple aprofitant el seu nou enllaš.

DesprÚs que premi Guardar la pÓgina, pot necessitar clicar Reload per refrescar el seu navegador. Aix˛ li permetrÓ veure els canvis que porti fets. Faci click a ? desprÚs de qualsevol ParaulaDelWiki per editar-les i afegir text.

Un nom sencer de pÓgina Ús GroupName.PageTitle, com Main.HomePage. Per referir-se a una pÓgina en el grup actual, escrigui PageTitle. Per referir-ses a una pÓgina en un altre grup, posi el seu nom sencer.

Si la pÓgina que vols fer no tÚ un tÝtol ParaulaDelWiki natural (podria ser una paraula per exemple) Fes servir un PmWiki/{{free link|s}}.

No estÓ segur de com organitzar una col.lecciˇ de pÓgines wiki? La guia PmWiki/WikiStructure descriu les opcions.

No estÓ segur de com escriure en el wiki? La guia del PmWiki/GoodStyle descriu les convencions del wiki.

<< | PmWikiCa.═ndexDeLaDocumentaciˇ | >>